Så tränar du med din hund

Att det kan vara riktigt svårt att börja cykla med en hund bredvid sig är något som jag har erfarenhet av. Därför tänkte jag tipsa er om något superdupersmart som jag kom på. Mina hundar är vana så det är inga problem, men jag ställde upp som hundvakt åt en polares jycke som drog åt alla håll. Det var livsfarligt i trafiken. Så till tipset! Ska du börja att träna din hund så den springer bredvid din cykel investera i en elcykel. Lösningen stavas alltså elcyklar . Jag lånades mammas elcykel och eftersom det finns ett automatiskt läge kan jag koncentrera mig på hunden. Det var supersmidigt verkligen. Först tränade vi efter en liten landsväg men när veckan var slut så cyklade vi även inne i Malmö. Jag har inte tyckt att jag behövt en elcykel, trots mammas lovord, eftersom jag har mina hundar som drar när jag blir trött. Men nu ska jag baske mig också investera i en, de är verkligen toppen.

Cyklar med hundar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *